De PrijsVragen

De WiN@dvertentie


geld winnen

Win!Gids, gratis prijzen winnen en spelletjes!

Meer prijsvragen...

Win een Prijs met deze WinGids Prijsvragen

Tips en informatie over het winnen van prijsvragen

Waar komen deze winacties en prijsvragen vandaan? Ons team zoekt over het gehele internet naar prijsvragen. Deze vind je bijvoorbeeld bij tijdschriften, radiozenders, televisiestations, weblogs, supermarkten e.a. bekende winkels en merken. Wij zelf organiseren de prijsvragen niet. Wij zijn een prijsvragen-portal waarop je winacties naar andere websites kunt vinden.

Waarom staan de antwoorden erbij? Het kan heel tijdsrovend zijn om alle antwoorden steeds op te zoeken van prijsvragen en quizzen. Daarom hebben wij alvast de antwoorden erbij gezet. Het kan ook zijn dat je alleen aan bepaaplde winacties mee wilt doen zoals puzzels of mail & winacties. Zo zie je meteen wat je moet doen en hoeveel tijd het je gaat kosten.

Ik doe al een tijdje mee maar heb nog niks gewonnen? Geef niet op. Er zijn heel veel mensen die meedoen en er worden vaak maar enkele prijzen verloot. Er wordt zeker gewonnen maar net als met de loterij moet je geluk hebben. Hoe meer je meedoet hoe groter de kans is dat je wint. Je moet vooral plezier hebben in het meedoen en niet gericht zijn op winnen.

Lees de voorwaarden? Als je meedoet lees dan altijd goed de voorwaarden van een prijsvraag. Soms word je lid van nieuwsbrieven of ontvang je reclame van de organisator of moet je en prijs ophalen. Kijk dus goed wat je moet doen en welke gevolgen er aan vast zitten als je werkelijk meedoet. Handig is het als je een speciaal e-mailadres gebruikt speciaal voor het deelnemen aan prijsvragen. Zorg dat dit niet een standaard e-mailadres is zoals hotmail. Want prijsvragen-organisators kijken ook naar de e-mailadressen waar mee wordt mee gedaan. Ook zo weten dat er dummy-adressen worden gebruikt.

Zorg dat je origineel bent? Als er een actie is met een open vraag. Zorg dan dat je opvalt met je antwoord. Een goede slagzin valt altijd op tussen de vele standaard antwoorden zoals "ik wil graag winnen". Verzin dus iets wat op de website of het product slaat of een leuk gedicht.